Kasen

Vi har en klubbstuga som heter Kasen och ligger nära Svinesund. I den finns det två omklädningsrum med duschar och en bastu på undervåningen. Där finns det också en tvättmaskin där du t ex kan tvätta träningskläder när du är på läger. På övervåningen finns en stor samlingssal med en öppen spis i hörnet och ett kök. I samlingssalen finns TV med Telias grundutbud via fiber. Det finns också tillgång till bredband via WiFi.

I en separat byggnad finns det tillgång till några rum med sängar.

Telefon till Kasen: 0526-421 07 (nytt telnr).

Kasen augusti 2013
Kasen februari 2009

En sommarbild. Foto: Bengt Bivrin, 25 augusti 2013

Och så här kan det se ut på vintern. Foto: Göran Olsson, 14 februari 2009

Nyckel

Hyra Kasen

Det går utmärkt att hyra Kasen. Se intriörbilder och läs mer här!

Skidspår Mellantjärn

Skidspår

När snöläget så medger spåras elljusspåret och i gynnsamma fall också det av klubben anlagda milspåret. Ett spår som är utmärkt som träningsspår inför Vasaloppet.

Stig upplyst av pannlyse

Reflexbanor

Hösten 2018 iordningställdes två slingor på 3,8 resp. 6,6 km i terrängen runt Kasen inför ”Kasenatta” – en triallöpning i mörker. Banorna är snitslade med små reflexer.

Dragonkullen

En av södra Sveriges vackraste utsiktsplatser finner du drygt 10 minuters promenad (1,3 km) från Kasen. Att klättra upp i utsiktstornet på Dragonkullen är värt mödan!

startkort för poängpromenad

Poängpromenader

Varannan söndag året runt, med uppehåll maj-augusti, ordnar vi en poängpromenad i skogen runt Kasen. En snitslad bana med 12 kluriga tipsfrågor, mestadels på stigar.

Sverigelsistan

Hitta till Kasen!

Adress och vägvisning!